P. Diddy va fi premiat de Societatea americană a compozitorilor, creatorilor şi editorilor muzicali

Rapperul P. Diddy va primi un premiu special din partea Societăţii americane a compozitorilor, creatorilor şi editorilor muzicali (American Society of Composers, Authors and Publishers/ ASCAP), pe 24 iunie, la Los Angeles.

173 afișări
Imaginea articolului P. Diddy va fi premiat de Societatea americană a compozitorilor, creatorilor şi editorilor muzicali

P. Diddy va fi premiat de Societatea americană a compozitorilor, creatorilor şi editorilor muzicali (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Rapperul american va fi premiat pentru talentul său în calitate de compozitor în cadrul galei ASCAP Rhythm and Soul Music Awards, ce va avea loc la Los Angeles pe 24 iunie, informează contactmusic.com.

Muzicianul va fi recompensat cu Founders Award, o distincţie decernată la ediţiile anterioare unor artişti de renume, precum Stevie Wonder, Billy Joel, Smokey Robinson şi Paul McCartney.

"Să fiu premiat pentru contribuţia mea adusă muzicii chiar de către ASCAP, o organizaţie care reprezintă interesele creatorilor de muzică, reprezintă o adevărată onoare. Tot ce mi-am dorit să realizez în cariera mea a fost să îi fac pe oameni să danseze şi să le sugerez să nu fie niciodată mulţumiţi decât atunci când au dat tot ce e mai bun", a declarat rapperul american pentru Allhiphop.com.

P. Diddy, al cărui nume real este Sean Combs, a ajuns un "mogul" al industriei de divertisment din SUA, fiind actor şi rapper, dar şi câştigător al unui premiu Grammy. În 2010, el a ocupat poziţia a doua în topul Forbes al celor mai bogaţi artişti de muzică rap/ hip-hop din lume, cu o avere estimată la peste 346 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici