Palmierii din staţiunea Mamaia sunt mutaţi în sere

Palmierii din staţiunea Mamaia şi din municipiul Constanţa au fost scoşi şi vor fi transportaţi, luni, în sere, urmând să fie replantaţi în vechile amplasamente, în primăvara anului viitor.

16 afișări
Imaginea articolului Palmierii din staţiunea Mamaia sunt mutaţi în sere

Palmierii din staţiunea Mamaia sunt mutaţi în sere

Şeful Serviciuliu Spaţii Verzi din cadrul Primăriei Constanţa, George Coman, a declarat că vor fi duşi în sere 166 de palmieri din Mamaia şi 10 din municipiul Constanţa. Ei au fost scoşi de câteva zile din vechile amplasamente, grupaţi în vase care conţineau pământ îmbogăţit cu substanţe nutritive, iar luni vor fi urcaţi în camioane şi duşi în sere, la o temperatură optimă.

George Coman a precizat că şase palmieri nu au reuşit să supravieţuiască în această vară, patru dintre ei fiind incendiaţi, iar doi au avut probleme din cauza unor furtuni.

Palmierii vor putea fi din nou admiraţi în Mamaia şi Constanţa în preajma datei de 1 mai 2008.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici