Pamela Anderson divorţează de Rick Salomon pentru a doua oară

Starleta canadiană Pamela Anderson divorţează pentru a doua oară de Rick Salomon, cu care s-a căsătorit în urmă cu şase luni.

284 afișări
Imaginea articolului Pamela Anderson divorţează de Rick Salomon pentru a doua oară

Pamela Anderson divorţează de Rick Salomon pentru a doua oară (Imagine: Splash/Gulliver)

Pamela Anderson a depus la tribunal, pe 3 iulie, actele oficiale prin care solicită divorţul de Rick Salomon. Starleta a invocat motivul clasic al "diferenţelor ireconciliabile" pentru a pune capăt acestui mariaj, informează site-ul revistei People.

"Cerem presei să respecte intimitatea Pamelei şi a familiei sale în această perioadă dificilă", a declarat agentul de presă al vedetei.

Pamela Anderson, în vârstă de 47 de ani, a dezvăluit presei americane că are din nou o relaţie cu fostul ei soţ Rick Salomon, în vârstă de 45 de ani, în octombrie 2013. Cei doi s-au căsătorit în ianuarie 2014 pentru a doua oară.

Rick Salomon a fost cel de-al treilea soţ al starletei canadiene, însă căsnicia lor s-a încheiat în 2007, după un mariaj care a durat doar 10 săptămâni.

Rick Salomon a apărut ulterior într-o înregistrare video pornografică alături de starleta Paris Hilton. El a fost căsătorit cu actriţele Elizabeth Daily şi Shannen Doherty.

Pamela Anderson a fost la rândul ei căsătorită cu rockerul Tommy Lee, în perioada 1995-1998, şi cu rockerul Kid Rock, în perioada 2006-2007.

Starleta canadiană are doi fii - Brandon Thomas Lee şi Dylan Jagger Lee - cu rockerul Tommy Lee.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici