Pamela şi-a găsit perechea: mireasă a patra oară

Pamela Anderson (41 de ani) a dezvăluit recent că se căsătoreşte cu Jamie Padget (42 de ani), prietenul său de mai multe luni. Bomba sexy a primit recent învoire de la copiii ei să se mărite pentru a patra oară.

114 afișări
Imaginea articolului Pamela şi-a găsit perechea: mireasă a patra oară

Pamela şi-a găsit perechea: mireasă a patra oară (Imagine: www.click.ro)

Vedeta serialului “Baywatch” a dezvăluit recent, cu prilejul unei petreceri organizate la Miami (Florida, SUA), că se pregăteşte să se mărite pentru a patra oară. 

Alesul său este Jamie Padget, care e surfer şi lucrează ca electrician în Malibu.

Citeşte toată ştirea pe www.click.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici