PANICĂ LA PATINOAR: Momentul în care acoperişul s-a prăbuşit din cauza greutăţii zăpezii - VIDEO

Acoperişul unui patinoar s-a prăbuşit în timp ce o echipă de hochei efectua un antrenament.

1381 afișări
Imaginea articolului PANICĂ LA PATINOAR: Momentul în care acoperişul s-a prăbuşit din cauza greutăţii zăpezii - VIDEO

PANICĂ LA PATINOAR: Momentul în care acoperişul s-a prăbuşit din cauza greutăţii zăpezii

Dramaticul eveniment a avut loc în localitatea slovacă Namestovo, acoperişul patinoarului nereuşind să reziste unei ninsori puternice, informează Daily Mail.

Echipa de copii se pregătea în momentul prăbuşirii acoperişului cu jucătorul din NHL Richard Zednik, actualmente fără contract, care a evoluat ultima dată la Florida Panthers.

El şi copiii pe care îi învăţa diferite mişcări au reuşit să părăsească în siguranţă terenul.

Prima persoană care a realizat ce se întâmplă a fost portarul echipei de copii, el auzind zgomotul unei crăpături şi cercetând de unde venea. În acest timp, primea încontinuu şuturi la poartă, dar le-a ignorat.

Părinţii care îi însoţeau pe tinerii hocheişti şi-au dat seama şi ei că ceva nu este în regulă, înainte ca bucăţi din tavan să ajungă pe teren.

Evenimentul s-a încheiat cu bine pentru toţi cei care se aflau în patinoar în acel moment, nicio persoană nefiind rănită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici