Pantofii donaţi de Madonna, expuşi într-un club bucureştean

Pantofii pe care Madonna i-a donat pentru ediţia a cincea a Balului de Caritate de Halloween ajung la Bucureşti sâmbătă, urmând să fie expuşi într-un club bucureştean până în ziua balului, pe 31 octombrie, informează un comunicat.

70 afișări
Imaginea articolului Pantofii donaţi de Madonna, expuşi într-un club bucureştean

Pantofii donaţi de Madonna, expuşi într-un club bucureştean (Imagine: Mediafax Foto)

Pantofii Christian Dior, care i-au aparţinut Madonnei şi pe care aceasta i-a donat Balului de Caritate de Halloween, organizat de fundaţia Ovidiu Rom, au fost personalizaţi de celebra cântăreaţă, care a autografiat tocurile. Perechea de pantofi va fi expusă în clubul bucureştean Hard Rock Café până în ziua Balului, pe 31 octombrie.

Pantofii vedetei vor fi expuşi în clubul bucureştean alături de alte obiecte care au aparţinut unor celebri muzicieni, precum chitarele lui Bruce Springsteen, Richie Sambora (Bon Jovi), David Gilmour (Pink Floyd), Chris Squire (Yes), un costum purtat de John Lennon, o ţinută de scenă creată special pentru Elton John, o bustieră de-a Madonnei şi jacheta roşie purtată de Michael Jackson in videoclipul Beat It.

În plus, în perioada în care pantofii Madonnei se vor afla în club, clienţii vor putea încerca un cocteil special, numit "Madonna". 75% din încasările obţinute din vânzarea băuturii urmează să fie donate iniţiativei Ovidiu Rom "Fiecare Copil în Şcoală".

Anul acesta, Ovidiu Rom trece de la "Celebrity Auctions" la "Citizen Actions". Noul concept îi încurajează pe toţi cei prezenţi la eveniment să se implice prin donaţii, care ar putea oferi o şansă copiilor şi care le-ar putea aduce fie pantofii Madonnei, fie unul dintre obiectele donate de alte celebrităţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici