Paparazzo arestat pe proprietatea cuplului Pitt-Jolie

Un paparazzo care a fost surprins pe proprietatea de la Hollywood a cuplului de actori Angelina Jolie - Brad Pitt a fost arestat, miercuri, de poliţia din Los Angeles, potrivit autorităţilor.

2 afișări
Imaginea articolului Paparazzo arestat pe proprietatea cuplului Pitt-Jolie

Paparazzo arestat pe proprietatea cuplului Pitt-Jolie

Fotograful Eric Mitchell, în vârstă de 25 de ani, a fost arestat după ce a fost surprins şi imobilizat de un membru al personalului domestic al cuplului Brangelina, informaţie confirmată de un purtător de cuvânt al poliţiei din Los Angeles, informează eonline.com.

Nu se ştie cum a reuşit paparazzo să intre pe proprietatea celebrului cuplu.

Niciun membru al cuplului Brangelina nu era acasă la momentul incidentului.

Fotograful a fost arestat şi eliberat pe cauţiune, urmând să apară în faţa judecătorului la o dată care va fi stabilită ulterior.

Interesul pentru viaţa personală a cuplului Pitt-Jolie este foarte mare în prezent, întrucât mai multe publicaţii americane speculează, de câteva săptămâni, că Jolie ar fi însărcinată cu gemeni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici