Păpuşa Michelle Obama, lansată în SUA

O păpuşă înaltă de 15 centimetri care o reprezintă pe Michelle Obama, cu braţe frumos conturate şi cu haine foarte şic, va fi lansată de un producător de jucării din Statele Unite, care speră ca aceasta să depăşească vânzările înregistrate de păpuşa care îl reprezintă pe Barack Obama.

16 afișări
Imaginea articolului Păpuşa Michelle Obama, lansată în SUA

Păpuşa Michelle Obama, lansată în SUA (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit Daily Mail, specialiştii se aşteaptă ca păpuşa Michelle Obama să înregistreze vânzări ridicate în perioada Crăciunului şi să le depăşească pe cele realizate de păpuşa care îl reprezintă pe soţul ei, Barack Obama.

Păpuşa Michelle Obama este oferită în trei modele diferite de rochii, fiecare fiind croite pentru a-i lăsa libere braţele primei doamne a Statelor Unite. Prima este o reproducere a celebrei rochii purpurii purtate de aceasta la Convenţia Partidului Democrat, în ziua în care soţul ei a fost nominalizat la preşedinţia SUA.

A doua rochie, în nuanţe de roşu şi negru, este o replică a celei purtate de Michelle Obama în noaptea alegerilor prezidenţiale din Statele Unite, iar cea de-a treia are imprimeuri florale albe şi negre, fiind identică cu cea pe care a purtat-o în timpul emisiunii de televiziune "The View".

Jason Feinberg, de la Jailbreak Toys, compania care va lansa păpuşa, în luna noiembrie, se aşteaptă ca jucăria să fie foarte populară în rândul fetiţelor americane. El a adăugat: "Dacă există o persoană în America care a sedus imaginaţia publicului chiar mai mult decât Barack Obama, atunci acea persoană este soţia lui, Michelle".

Oficialii de la Casa Albă au refuzat să comenteze informaţiile despre această păpuşă. Ea va fi comercializată la preţul de 12,99 dolari.

Feinberg a explicat faptul că segmentul ţintă pe care noua păpuşă îl vizează nu este alcătuit exclusiv din copii, ci şi din adulţi care au ca pasiune colecţionarea păpuşilor.

Ideea lansării unei replici a lui Michelle Obama i-a venit lui Feinberg în urmă cu şase luni, după ce a remarcat imensa popularitate de care se bucură aceasta.

Păpuşile care îl reprezintă pe Barack Obama s-au vândut în circa 200.000 de exemplare în 2008.

La începutul anului, Casa Albă şi-a manifestat obiecţiile faţă de lansarea pe piaţă a unor păpuşi care le reprezintă pe cele două fiice ale cuplului prezidenţial, Sasha şi Malia.

Creatorii de jucării din Statele Unite au lansat două păpuşi - Marvellous Malia şi Sweet Sasha - la puţin timp după inaugurarea lui Obama, în luna ianuarie.

Însă Casa Albă a condamnat această iniţiativă, declarând: "Considerăm că este nepotrivit să te foloseşti de imaginea unor persoane private tinere în scopuri comerciale".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici