Păpuşile Muppets au primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood - FOTO

Celebrele marionete din serialul "Păpuşile Muppets" au primit o stea pe "bulevardul gloriei" din Hollywood - Walk of Fame -, marţi, în prezenţa fiicei şi fiului creatorului acestui program TV de succes, Jim Henson.

194 afișări
Imaginea articolului Păpuşile Muppets au primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood - FOTO

Păpuşile Muppets au primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Broscoiul Kermit, Miss Piggy, ursul Fozzie şi celelalte marionete din serialul "Familia Muppets" s-au reunit în centrul Hollywood-ului, în faţa cinematografului El Capitan, unde steaua care le este dedicată - cea de-a 2.466-a de pe Walk of Fame - a fost dezvelită în cadrul unei ceremonii spectaculoase, marcată de strigăte de încurajare din partea numeroşilor admiratori prezenţi la eveniment, cântece de fanfară şi o "ploaie" de confetti.

"Suntem cu adevărat foarte bucuroşi să ne aflăm pe Hollywood Boulevard astăzi şi să ne alăturăm unora dintre cele mai mari nume din showbiz", a declarat Kermit.

Lisa, fiica lui Jim Henson, creatorul serialului "Păpuşile Muppets", a adăugat: "«Păpuşile Muppets» au de acum înainte propria stea pe Hollywood Boulevard, nu departe de steaua tatălui meu şi de cea a lui Kermit".

Cinematograful El Capitan, proprietate a grupului Disney, a servit ca decor pentru multe scene din cel mai recent lungmetraj din franciza "Păpuşile Muppets", lansat în noiembrie 2011, care a marcat revenirea pe marile ecrane a celebrelor păpuşi după o absenţă de mai mulţi ani.

Lungmetrajul "Păpuşile Muppets/ The Muppets" a obţinut încasări de 158 de milioane de dolari pe plan mondial.

Păpuşile Muppets au fost create de Jim Henson în 1954 şi au devenit celebre în anii 1970, după ce au apărut în serialul "The Muppet Show". În 2004, compania Walt Disney a achiziţionat formatul de program şi licenţa pentru personajele Muppets.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici