Parcare de coşmar printre vedete. Jessica Alba cu maşina blocată

Actriţa Jessica Alba a fost surprinsă de fotografi în timp ce încerca, supărată, să urce în maşina sa, blocată în parcare de un alt autoturism.

510 afișări
Imaginea articolului Parcare de coşmar printre vedete. Jessica Alba cu maşina blocată

Parcare de coşmar printre vedete. Jessica Alba cu maşina blocată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

După o întâlnire de afaceri la Studiourile Santa Monica, Jessica s-a trezit în imposibilitatea de a urca în propria maşină, informează Daily Mail.

Vedeta a fost surprinsă în fotografii gesticulând supărată, deşi soţul ei Cash Warren, care o însoţea, s-a arătat amuzat de situaţie.

VEZI AICI FOTO CU PARCAREA DE COŞMAR

Jessica Alba, în vârstă de 30 de ani, şi soţul ei, producătorul de film Cash Warren, au două fetiţe, Honor Marie, născută în iunie 2008, şi Haven Garner, născută în august 2011.

Actriţa a devenit cunoscută graţie serialului de televiziune "Dark Angel", dobândindu-şi celebritatea datorită rolurilor din filmele "Honey" (2003), "Sin City" (2005) şi "Cei 4 Fantastici" (2005). Printre cele mai recente filme ale tinerei actriţe americane se numără "Sub anestezie" (2007), "The Love Guru" (2008) şi "Ziua îndrăgostiţilor" (2010).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici