Paris, fiica lui Michael Jackson, victima unui hărţuitor

Paris Jackson, fiica regretatului star Michael Jackson, a cerut unui judecător american să emită un ordin care să o protejeze de un bărbat, ce, spune tânăra, o hărţuieşte de mai mult timp, potrivit tmz.com.

416 afișări
Imaginea articolului Paris, fiica lui Michael Jackson, victima unui hărţuitor

Paris, fiica lui Michael Jackson, victima unui hărţuitor

Potrivit documentelor depuse în instanţă, obţinute de TMZ, bărbatul se numeşte Nicholas Lewis Stevens şi o urmăreşte pe Paris de mult timp, la studioul de înregistrări unde aceasta lucrează, iar, într-o zi, a aşteptat-o în faţa clădirii 15 ore.

Potrivit documentelor, un prieten al lui Paris l-a întrebat ce face acolo, iar acesta i-a spus că o hărţuieşte pe tânără, folosind un limbaj vulgar.

Lewis a fost arestat după ce i-ar fi spus lui Paris Jackson: "Până la noapte se va termina, cu ea alături sau cu o armă".

Judecătorul a emis un ordin de restricţie temporar, care îi interzice lui Lewis să se apropie la mai puţin de 150 de metri de Paris Jackson, valabil până la o audiere stabilită pentru sfârşitul lunii iulie.

Paris-Michael Katherine Jackson, născută pe 3 aprilie 1998, este actriţă şi model. Este cel de-al doilea copil şi singura fiică a lui Michael Jackson - decedat în iunie 2009, la vârsta de 50 de ani - şi a lui Debbie Rowe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici