Paris Hilton are un nou iubit? Vedeta a fost surpinsă în timp ce se săruta cu regizorul Todd Phillips

Paris Hilton a fost fotografiată în timp ce se săruta cu Todd Phillips, regizorul celor două filme din seria "Marea mahmureală", despre care presa americană a spus că este noul ei iubit.

425 afișări
Imaginea articolului Paris Hilton are un nou iubit? Vedeta a fost surpinsă în timp ce se săruta cu regizorul Todd Phillips

Paris Hilton are un nou iubit? Vedeta a fost surpinsă în timp ce se săruta cu regizorul Todd Phillips (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Presa internaţională susţine că Paris Hilton a trecut foarte repede peste despărţirea de fostul ei iubit, Cy Waits, şi a fost văzută, la sfârşitul săptămânii trecute, în compania regizorului Todd Phillips, în vârstă de 40 de ani, informează express.co.uk.

Zvonurile despre o nouă relaţie a starletei americane par că se confirmă, după ce site-ul TMZ.com a postat o fotografie în care Paris Hilton se săruta, în seara de joi, 30 iunie, cu Todd Phillips.

Hilton şi Phillips au urmărit în acea seară un spectacol de varietăţi la Roosevelt Hotel din Hollywood, Los Angeles.

Paris Hilton, în vârstă de 30 de ani, este strănepoata fondatorului imperiului Hilton, Conrad Hilton. În ultimii 10 ani, Paris Hilton rareori a lipsit din tabloidele din întreaga lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici