Paris Hilton, aşa cum nu ai mai văzut-o până acum - FOTO

Paris Hilton, care adoptă de obicei un look de păpuşă Barbie, este de nerecunoscut într-un pictorial pentru V Magazine, vedeta pozând în ţinute "întunecate".

9566 afișări
Imaginea articolului Paris Hilton, aşa cum nu ai mai văzut-o până acum - FOTO

Paris Hilton, aşa cum nu ai mai văzut-o până acum (Imagine: www.dailymail.co.uk)

Potrivit dailymail.co.uk, într-una dintre imaginile pentru V Magazine, Paris Hilton poartă haine din piele neagră şi apare topless, sânii fiindu-i acoperiţi de părul ei lung.

Într-o altă fotografie, vedeta stă pe un scaun şi poartă cizme lungi provocatoare şi o jachetă din piele.

În interviul care însoţeşte imaginile, Paris Hilton a vorbit despre cum a ajuns o celebritate şi cum a dezvoltat brandul Paris Hilton.

"M-am mutat în New York când aveam 15 ani şi am fost invitată în cluburi şi la petreceri, şi toată această scenă socială s-a deschis pentru mine - atunci s-a schimbat totul."

După ce şi-a lansat cariera în televiziune cu reality show-ul "The Simple Life", vedeta vrea prin noua ei emisiune, "The World According To Paris", să arate lumii cum este ea de fapt.

Paris a mai mărturisit că admiră femei puternice precum Marilyn Monroe, Audrey Hepburn, Kate Moss, Martha Stewart sau Oprah Winfrey. Ea a mai menţionat că ceea ce gândesc oamenii despre ea nu este întotdeauna adevărat.

Vedeta, în vârstă de 30 de ani, este strănepoata fondatorului imperiului Hilton, Conrad Hilton. În ultimii 10 ani, Paris rareori a lipsit din tabloidele din întreaga lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici