Paris Hilton îşi alege "cel mai bun prieten" printr-un reality show, la MTV

Douăzeci de bărbaţi şi femei concurează într-un reality show al postului MTV pentru titlul de "cel mai bun prieten" al starletei Paris Hilton, moştenitoarea celebrului lanţ hotelier.

17 afișări
Imaginea articolului Paris Hilton îşi alege "cel mai bun prieten" printr-un reality show, la MTV

Paris Hilton îşi alege "cel mai bun prieten" printr-un reality show, la MTV (Imagine: Mediafax Foto)

Hilton, în vârstă de 27 de ani, a anunţat producţia "Paris Hilton's My New BFF (Best Friend Forever)", care va număra 10 episoade, în timpul unei conferinţe de presă care a avut loc, joi, în Beverly Hills.

Filmările vor începe la Los Angeles, la finele lunii mai, primul episod urmând a fi difuzat la sfârşitul toamnei.

Cei care doresc să facă parte din anturajul lui Hilton se pot să se înscrie pe un site special creat, www.parisbff.com. Publicul va vota 20 de finalişti, care se vor muta în aceeaşi casă cu Hilton şi vor învăţa de la "maestră" lucruri folositoare despre modă, petreceri şi cumpărături.

Câştigătorul va obţine permis de acces în toate locurile frecventate de VIP-uri.

Hilton nu a menţionat detaliile despre criteriile de selecţie a câştigătorului şi ce anume va obţine acesta. Însă a spus că este vorba de o persoană "în care poate avea încredere, care nu o va înjunghia pe la spate ca mulţi din oraşul acesta (Los Angeles, n.r.) şi cu care se poate amuza".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici