Partenera lui Johnny Depp în "Piraţii din Caraibe 4" trebuie să nu aibă silicoane

Partenera lui Johnny Depp în filmul "Piraţii din Caraibe 4" trebuie să aibă dimensiuni de fotomodel, vârsta cuprinsă între 18 şi 25 de ani şi să nu aibă implanturi în sâni, potrivit echipei de casting a peliculei care continuă cunoscuta franciză, informează timesonlie.co.uk.

189 afișări
Imaginea articolului Partenera lui Johnny Depp în "Piraţii din Caraibe 4" trebuie să nu aibă silicoane

Partenera lui Johnny Depp în "Piraţii din Caraibe 4" trebuie să nu aibă silicoane (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Totodată, realizatorii filmului au spus că actriţelor nu li se va cere să îşi arate sânii, pentru a demonstra dacă au sau nu implanturi, deoarece acest lucru se poate observa în timpul scenelor de acţiune, când sânii falşi se mişcă "mai puţin natural".

Kiera Knightley, care avea 18 ani când a jucat în filmele anterioare, a spus că ea nu a trebuit să facă faţă jenantului test deoarece, după cum a mărturisit, nu este "foarte dăruită de la natură" în acest domeniu. Dimpotrivă, Knightley a povestit că echipa de la machiaj petrecea 45 de minute, în fiecare zi, pentru a da volum decolteului său.

Johnny Depp a confirmat deja că va juca din nou rolul căpitanului Jack Sparrow în acest film, regizat de Rob Marshall. Secretul asupra intrigii filmului este bine păstrat de producătorii americani, care au declarat doar că acţiunea din "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides" va gravita în jurul Fântânii Tinereţii Veşnice. Penelope Cruz este unul dintre numele vehiculate pentru distribuţia noului film.

Nici informaţiile despre personajul pe care Penelope Cruz ar putea să îl interpreteze nu au fost încă făcute publice, însă presa de la Hollywood susţine că personajul ei va fi echivalentul feminin al celui interpretat de Johnny Depp.

Filmul va fi realizat pe baza unui scenariu scris de Terry Rossio şi Ted Elliot, fiind produs de Jerry Bruckheimer.

Acest rol îi va readuce împreună pe Penelope Cruz şi pe Rob Marshall, după recenta lor colaborare de la filmările pentru musicalul "Nine", care i-a adus actriţei spaniole o nominalizare la premiul Oscar la categoria "cea mai bună actriţă în rol secundar". Penelope Cruz a câştigat premiul Oscar la aceeaşi categorie, în 2008, pentru rolul din "Vicky Cristina Barcelona".

Filmările pentru "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides" vor avea loc în Hawaii în această vară, iar studiourile Disney intenţionează să lanseze această peliculă pe 20 mai 2011.

Primele trei filme ale francizei "Piraţii din Caraibe" au generat încasări de peste 2,6 miliarde de dolari pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici