Patrick Stewart, interpretul căpitanului Jean-Luc Picard, va fi înnobilat de regina Elizabeth a II-a

Actorul Patrick Stewart, interpretul căpitanului Jean-Luc Picard, de pe nava spaţială Enterprise, din serialul "Star Trek: Generaţia Următoare", va primi titlul de cavaler din partea reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, informează allocine.fr.

90 afișări
Imaginea articolului Patrick Stewart, interpretul căpitanului Jean-Luc Picard, va fi înnobilat de regina Elizabeth a II-a

Patrick Stewart, interpretul căpitanului Jean-Luc Picard, va fi înnobilat de regina Elizabeth a II-a (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit cotidianului britanic Daily Mirror, actorul Patrick Stewart, a cărui carieră cuprinde numeroase roluri de film, teatru şi televiziune, urmează să primească titlul de cavaler din partea reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii.

Actorul britanic, în vârstă de 69 de ani, a devenit celebru după ce l-a interpretat pe Jean-Luc Picard, căpitanul navei spaţiale Enterprise din serialul science-fiction "Star Trek: Generaţia Următoare".

Patrick Stewart a jucat şi în alte pelicule SF, precum "Dune" şi filmele din franciza "X-Men", în care a interpretat rolul Profesorului X.

"Start Trek" a fost mai întâi un serial de televiziune, lansat în 1966 pe micile ecrane şi care a fost rodul imaginaţiei lui Gene Roddenbery.

Considerat prea complicat pentru televiziunea americană la data primei sale difuzări, acest serial a devenit unul dintre cele mai durabile succese ale Hollywood-ului: au existat cinci serii tv, ce au totalizat 726 de episoade, şi 10 filme pentru marele ecran, care au adus un miliard de dolari din vânzarea de bilete.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici