Patrick Swayze nu a renunţat la tratamentul anticancer

Purtătorul de cuvânt al lui Patrick Swayze, care a fost diagnosticat cu cancer pancreatic în 2008, a declarat că actorul nu a renunţat la chimioterapie, aşa cum a anunţat, joi, presa din Statele Unite, informează accesshollywood.com.

38 afișări
Imaginea articolului Patrick Swayze nu a renunţat la tratamentul anticancer

Patrick Swayze nu a renunţat la tratamentul anticancer

"Patrick continuă să facă tratament", a declarat purtătorul de cuvânt, pentru publicaţia Access Hollywood.

Revista National Enquirer a publicat săptămâna aceasta o ştire în care a anunţat că Swayze, starul recent lansatului serial "The Beast", a renunţat la chimioterapie şi la celelalte tratamente medicamentoase, după ce medicii i-au spus că nu pot opri evoluţia cancerului pancreatic de care suferă. "Doctorii nu mai pot face prea mult pentru el. Rezultatele sunt incerte, iar scopul este să îl facem pe Patrick să se simtă confortabil", a declarat un prieten al actorului, citat de Enquirer.

Purtătorul de cuvânt al actorului a spus, însă, că această declaraţie este "neadevărată".

Totodată, Patsy Swayze, mama actorului, a declarat pentru Access Hollywood: "Nu mi-a spus că ar fi renunţat la chimioterapie". Ea şi-a exprimat, totodată, frustrarea provocată de informaţiile negative vehiculate de presa americană despre starea de sănătate a fiului ei: "Mi-aş dori să îl lase în pace".

Citeşte şi:

Patrick Swayze a renunţat la tratament (Video)

Patrick Swayze spune că ar mai putea avea de trăit doar doi ani (Video)

Patrick Swayze a fost spitalizat

Patrick Swayze îşi scrie memoriile

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici