Paul McCartney, apariţie specială în serialul "Mad Men"

Paul McCartney ar putea avea o apariţie specială în serialul TV "Nebunii de pe Madison Avenue/ Mad Men", după ce muzicianul britanic şi-a dat acordul ca mai multe cântece ale sale să fie folosite pe coloana sonoră a show-ului american.

197 afișări
Imaginea articolului Paul McCartney, apariţie specială în serialul "Mad Men"

Paul McCartney, apariţie specială în serialul "Mad Men" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Recent, Paul McCartney şi-a lansat cel mai nou album, "Kisses On The Bottom", informează nme.com.

"Este un moment perfect pentru că noua lui muzică se potriveşte foarte bine serialului. Acţiunea din serial a ajuns la stilul swing al anilor 1960. Deci este normal ca un om care este un punct de referinţă al epocii să fie implicat în proiect", a spus o sursă apropiată producătorilor.

"Macca (McCartney ) ar putea avea un rol dacă ar dori, dar nu cred că va cere acest lucru. Este mai mult decât fericit să furnizeze piesele", a mai spus sursa.

Recent, McCartney a vorbit despre explorarea unor noi căi de a-şi promova muzica, inclusiv despre dorinţa de a compune piese pentru jocuri video, susţinând că piaţa consolelor este mult mai profitabilă decât cea tradiţională a albumelor.

Joi, cântăreţul britanic Paul McCartney a primit o stea pe "bulevardul gloriei" din Hollywood - Walk of Fame -, el fiind ultimul membru al trupei The Beatles recompensat cu această distincţie.

Vineri, artistul britanic a fost din nou premiat - fiind desemnat "persoana anului" de fundaţia MusiCares (MusiCares Person of the Year) -, în cadrul unei gale speciale care a inclus un dineu, o licitaţie caritabilă şi un concert la care au participat multe staruri, precum Tony Bennett, Coldplay, Foo Fighters, Norah Jones, Alicia Keys, Katy Perry.

Paul McCartney se află, totodată, printre artiştii care vor cânta şi duminică seară, la cea de-a 54-a gală Grammy Awards, la Staples Center din Los Angeles.

Paul McCartney a format alături de John Lennon, George Harrison şi Ringo Starr trupa The Beatles, unul dintre cele mai faimoase şi de succes grupuri din istoria muzicii rock, având la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.

Al cincilea sezon al serialului "Nebunii de pe Madison Avenue/ Mad Man" este programat să fie difuzat începând din luna martie de postul american AMC.

Cu o acţiune plasată în New York-ul anilor '60, serialul "Mad Men" urmăreşte viaţa şi competiţia acerbă între bărbaţii şi femeile care lucrează în agenţiile de publicitate de pe Madison Avenue şi care fac din vânzări o artă în sine. Acest show a fost premiat încă de la lansare, cu un trofeu Emmy pentru cel mai bun serial dramă, două Globuri de Aur la aceeaşi categorie, un premiu Peabody, un premiu al Asociaţiei Producătorilor, două premii ale Asociaţiei Scenariştilor, premiul AFI pe 2007 şi 2008 pentru clasarea în Top 10 al celor mai bune programe de televiziune şi premiul BAFTA pentru cel mai bun program internaţional.

"Nebunii de pe Madison Avenue/ Mad Men" îi are în rolurile principale pe Jon Hamm (Don Draper), Elisabeth Moss (Peggy Olson), Vincent Kartheiser (Pete Campbell), John Slattery (Roger Sterling), Christina Hendricks (Joan Harris) şi January Jones (Betty Draper).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici