Paul McCartney s-a căsătorit pentru a treia oară. Ceremonia a fost marcată de discreţie

Paul McCartney, în vârstă de 69 de ani, s-a căsătorit pentru a treia oară, duminică, la Londra,cu Nancy Shevell, moştenitoarea unui bogat antreprenor american, ceremonia fiind marcată de discreţie.

437 afișări
Imaginea articolului Paul McCartney s-a căsătorit pentru a treia oară. Ceremonia a fost marcată de discreţie

Paul McCartney s-a căsătorit pentru a treia oară. Ceremonia a fost marcată de discreţie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ceremonia - la care au participat şi fostul membru Beatles Ringo Starr, dar şi jurnalista Barbara Walters, verişoară de gradul al doilea a miresei - a avut loc în aceeaşi primărie din Londra unde a fost oficiată, în 1969, prima căsătorie a muzicianului britanic, cu Linda Eastman.

La peste trei ani după furtunosul lui divorţ de fostul manechin Heather Mills, "Macca", aşa cum este supranumit Paul McCartney în Marea Britanie, i-a spus "Da" logodnicei sale, Nancy Shevell, moştenitoarea unui bogat antreprenor american, cu care are o relaţie de patru ani. Nancy Shevell este fiica patronului unei companii de transport rutier din Statele Unite. Ea este vicepreşedinta companiei şi, potrivit presei britanice, după căsătorie, va locui atât la Londra, cât şi la New York.

După ceremonia intimă, care a durat peste o oră, cuplul, zâmbitor, i-a salutat pe numeroşii fani şi jurnalişti adunaţi în faţa primăriei Westminster, Marylebone, situată în centrul Londrei.

Mai mulţi invitaţi au aruncat cu petale de flori în fostul membru al trupei Beatles, îmbrăcat într-un costum de culoare închisă, şi în soţia acestuia, care a purtat o rochie de culoarea fildeşului - ce urmărea linia corpului, lungă până la genunchi, cu mâneci lungi - şi o floare albă în părul brunet lung. Potrivit accesshollywood.com, rochia a fost creată de Stella McCartney, fiica muzicianului, o celebră creatoare de modă, care a ajutat şi la conceperea preparatelor vegetariene servite la recepţia de nuntă.

Cei doi s-au urcat într-o maşină pentru a merge la locuinţa lui Paul McCartney, situată în nord-vestul capitalei, unde a fost organizată recepţia de nuntă.

"Mă simt foarte bine, mulţumesc. Mă simt căsătorit", a spus muzicianul când a sosit în faţa locuinţei sale, cu noua doamnă McCartney. Cei doi s-au sărutat, salutând din nou fanii.

Paul McCartney s-a căsătorit la aceeaşi primărie Westminster în 1969, în cadrul unei ceremonii discrete, cu fotografa americană Linda Eastman, spre dezamăgirea milioanelor de admiratoare ale sale. Această căsătorie a fost una fericită, dar a avut parte de un sfârşit tragic, marcat de decesul Lindei, în 1998, din cauza unui cancer mamar.

Fostul membru al trupei The Beatles s-a căsătorit pentru a doua oară, în cadrul unei ceremonii fastuoase care a avut loc la un castel din Irlanda, în 2002, cu fostul manechin Heather Mills, de care s-a despărţit printr-un divorţ furtunos şi intens mediatizat în 2008. După negocieri dificile, Heather Mills a primit în urma divorţului suma de 24,3 milioane de lire sterline (30,8 milioane de euro în acea perioadă).

McCartney, devenit Sir Paul în 1997, are cinci copii, patru din mariajul său cu Linda şi o fetiţă născută de Heather Mills.

Nancy Shevell, în vârstă de 51 de ani, are un fiu de 19 ani, născut din mariajul ei anterior cu un avocat american.

Foarte discretă, Shevell a declarat într-un interviu pentru săptămânalul New York Observer că nu are "mare lucru de spus" despre relaţia sa cu McCartney. "Nu este foarte interesantă (relaţia lor, n.r.). Nu atât de interesantă ca ultimul său mariaj (cu Heather Mills, n.r.), care a fost cu adevărat interesant", a mai spus ea.

"Am peste 50 de ani, Muncesc. Asta este tot. Nu sunt o persoană mondenă şi am un grup mic de prieteni', a adăugat Shevell.

Paul McCartney a format alături de John Lennon, George Harrison şi Ringo Starr trupa The Beatles, unul dintre cele mai faimoase şi de succes grupuri din istoria muzicii rock, având la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici