Paul McCartney va avea o stea pe Walk of Fame din Hollywood

Cântăreţul britanic Paul McCartney va participa la ceremonia de dezvelire a stelei sale de pe Bulevardul celebrităţilor - Walk of Fame - din Hollywood, ce va avea loc pe 9 februarie, la Los Angeles.

134 afișări
Imaginea articolului Paul McCartney va avea o stea pe Walk of Fame din Hollywood

Paul McCartney (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Aceasta va fi cea de-a 2.460-a stea de pe Walk of Fame. Steaua dedicată starului britanic va fi amplasată în apropiere de cele primite de foştii săi colegi din trupa The Beatles - John Lennon, Ringo Starr şi George Harrison - la intersecţia cu Vine Street, în faţa celebrei Capitol Records Building din Los Angeles, informează contactmusic.com.

Deşi Paul McCartney primise această stea din partea Camerei de comerţ din Los Angeles în urmă cu peste 10 ani, ceremonia de dezvelire a ei nu a putut fi organizată, din cauza programului încărcat al artistului britanic.

La ceremonia de dezvelire a stelei, aşa cum o cere tradiţia de pe Walk of Fame, câţiva invitaţi de marcă vor susţine o serie de discursuri în onoarea lui McCartney.

În ziua următoare, pe 10 februarie, artistul britanic va fi din nou premiat, fiind desemnat "Persoana anului" de fundaţia MusiCares (MusiCares Person of the Year), în cadrul unei gale speciale, care va include un dineu, o licitaţie caritabilă şi un concert la care vor participa multe staruri.

Printre artiştii care vor urca pe scenă se numără Tony Bennett, Coldplay, Foo Fighters, Norah Jones, Alicia Keys, Katy Perry şi însuşi Paul McCartney, care va susţine un recital la sfârşitul concertului.

John Lennon şi George Harrison au fost recompensaţi postum cu câte o stea pe Walk of Fame, în 1988, respectiv în 2009, iar Ringo Starr a primit o stea în 2010.

Trupa The Beatles are propria stea pe acelaşi bulevard încă din 1998.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici