Paul McCartney va juca alături de Johnny Depp în 'Piraţii din Caraibe: Dead Men Tell No Tales'

Legendarul membru al trupei The Beatles, Sir Paul McCartney, va juca alături de Johnny Depp şi Javier Bardem, rolul unui pirat în filmul 'Piraţii din Caraibe: Dead Men Tell No Tales', acesta făcând anunţul pe Twitter prin intermediul unei fotografii ce îl înfăţişează costumat ca pirat.

290 afișări
Imaginea articolului Paul McCartney va juca alături de Johnny Depp în 'Piraţii din Caraibe: Dead Men Tell No Tales'

Paul McCartney va juca alături de Johnny Depp în 'Piraţii din Caraibe: Dead Men Tell No Tales'

Sir Paul McCartney a distribuit pe contul său de Twitter o imagine în care apare jucând rolul unui pirat în 'Piraţii din Caraibe/ Pirates of the Caribbean', potrivit contactmusic.com. El a alăturat imaginii cuvintele ''#PiratesLife''.

Detalii despre rolul lui McCartney au fost ţinute în secret dar se crede că regizorii Joachim Ronning şi Espen Sandberg au adăugat o scenă specială doar pentru acesta.

Va fi pentru prima dată în care Paul McCartney - care a mai jucat în filme precum 'A Hard Day's Night' şi 'Yellow Submarine' alături de colegii săi din trupa The Beatles - va juca un alt personaj în afară de el însuşi pe marele ecran.

Paul McCartney nu este primul muzician britanic care merge pe platoul de filmări al celebrei pelicule, legendarul chitarist de la The Rolling Stones Keith Richards l-a jucat pe Căpitanul Teague, tatăl lui Jack Sparrow, în filmul 'Piraţii din Caraibe: On Stranger Tides' din 2011.

În noul 'Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales' vor juca şi actoriiOrlando Bloom şi Geoffrey Rush în rolul lui Will Turner, respectiv Căpitanul Barbosa. Filmul va fi lansat pe 26 mai, anul acesta. Trailerul filmului poate fi văzut la acest link.

Paul McCartney, John Lennon, Ringo Starr şi George Harrison au format trupa The Beatles, în anii 1960, unul dintre cele mai faimoase şi de succes grupuri din istoria muzicii rock, având la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici