Actorul Powers Boothe, câştigător al premiului Emmy, a murit la 68 de ani

Powers Boothe, actor recunoscut pentru numeroase roluri, a fost distins cu premiul Emmy, în 1980, pentru interpretarea liderului de cult Jim Jones, în filmul “Guyana Tragedy: The Story of Jim Jones/ Tragedia din Guyana: Povestea lui Jim Jones”, potrivit Huff.com.

6882 afișări
Imaginea articolului Actorul Powers Boothe, câştigător al premiului Emmy, a murit la 68 de ani

Actorul Powers Boothe, câştigător al premiului Emmy, a murit la 68 de ani (imagine: Hepta)

Powers Boothe, cunoscut datorită apariţiilor atât pe micile,  cât şi marile ecrane, a murit, duminică, în Los Angeles, la vârsta de 68 de ani.
 
Acesta a murit cel mai probabil din cauze naturale, potrivit reprezentantului său care a făcut declaraţii pentru publicaţia Variety.
 
Boothe şi-a făcut apariţia în mai multe show-uri şi filme, printre care “Sin City” şi sequel-ul “Sin City: A Dame to Kill For”. De asemenea, acesta a interpretat un rol mic în ”The Avengers” şi a jucat în 11 episoade din “Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D”. 
 
Talentele lui nu se limitau însă doar la producţiie cu eroi. Acesta a jucat şi în drame (”Nashville” sau ”Hatfields & McCoys”).
 
În 1980, Boothe a luat acasă premiul Emmy pentru cel mai bun actor în rol principal dintr-o serie, datorită personajului Jim Jones, pe care l-a interpretat în ”Tragedia din Guyana: Povestea lui Jim Jones”.
 
Potrivit reprezentantului său, o ceremonie de comemorare restrânsă va avea loc în Texas, locul în care s-a născut actorul. 
 
Fanii, prietenii şi colegii săi au ţinut să îşi exprime condoleanţele în mediul online.
 
 
 
 
 
 
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici