Paula Abdul a plătit unei femei daune de 900.000 de dolari. Din ce motiv a fost dată în judecată?

Paula Abdul a plătit daune de 900.000 de dolari unei femei care a căzut şi s-a accidentat pe aleea din faţa reşedinţei artistei, în timpul filmărilor pentru reality show-ul "Hey Paula".

304 afișări
Imaginea articolului Paula Abdul a plătit unei femei daune de 900.000 de dolari. Din ce motiv a fost dată în judecată?

Paula Abdul a plătit unei femei daune de 900.000 de dolari. Din ce motiv a fost dată în judecată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Paula Abdul, fostă membră a juriului emisiunii "X Factor" din Statele Unite, a fost dată în judecată în anul 2009 de Jill Kohl, care susţine că a căzut în faţa reşedinţei din Los Angeles a artistei, în timpul filmărilor pentru reality show-ul despre viaţa vedetei pop, intitulat "Hey Paula", informează  femalefirst.co.uk.

Pe lângă suma de 900.000 de dolari pe care o va primi de la Paula Abdul, Jill Kohl va primi şi 100.000 de dolari de la compania care producea acel show TV.

În documentele depuse în instanţă, în martie 2009, Jill susţinea că a căzut, deoarece aleea din faţa reşedinţei artistei "se afla într-o stare periculoasă şi era avariată".

O fostă majoretă a echipei Los Angeles Lakers, Paula Abdul şi-a dobândit faima în anii '80, când a devenit cântăreaţă şi a lansat câteva piese de succes, precum "Straight Up".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici