Paula Seling şi Ovi, la conferinţa de presă de la Eurovision: "Arma noastră, mai mult foc!"

Paula Seling şi Ovi, care au trecut joi seara de cea de-a doua semifinală a concursului, s-au declarat impresionaţi de faptul că piesa "Playing With Fire" este considerată una dintre cele mai senzuale şi au anunţat că "arma" pe care vor miza în finală va fi focul, informează cotidianul Adevărul.

55 afișări
Imaginea articolului Paula Seling şi Ovi, la conferinţa de presă de la Eurovision: "Arma noastră, mai mult foc!"

Paula Seling şi Ovi, la conferinţa de presă de la Eurovision: "Arma noastră, mai mult foc!" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am încercat să creăm acea scânteie pe scenă prin intermediul pianului şi ne bucură că acest lucru a fost sesizat în această seara", a declarat Paula Seling la conferinţa de presă organizată după anunţarea finaliştilor". "Arma noastră pentru finală va fi mai mult foc. Dacă nu a fost suficient va fi mai mult", a adăugat Ovi.

Citeşte mai multe declaraţii ale reprezentanţilor României la Eurovision pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici