Pavel Bartoş, nevoit să ajungă la 170 de kilograme

Pavel Bartoş, unul dintre prezentatorii show-ului “Românii au talent” de la ProTV şi interpretul lui Jules din serialul “Moştenirea”, a fost nevoit să ajungă la 170 de kilograme pentru rolul din piesa “Natura moartă cu nepot obez” în regia lui Eugen Fat, ce va avea premiera pe 30 martie la Teatrul Odeon.

231 afișări
Imaginea articolului Pavel Bartoş, nevoit să ajungă la 170 de kilograme

Pavel Bartoş, nevoit să ajungă la 170 de kilograme

"Pentru ca personajul meu să fie cât mai real port în fiecare spectacol un costum special, care mă transformă instant într-un bărbat de 170 de kilograme", povesteşe actorul. Costumul este însă foarte greu, are peste 13 kilograme, aşa că în urma repetitiilor de ore întregi, actorul a slăbit deja câteva kilograme.

Prima oara când a îmbracat acest costum, Pavel abia a putut ajunge pe scenă. "Cabina mea este la etaj. Acolo am fost ajutat să mă îmbrac dar în momentul în care am pornit spre scena, am constat că nu mai încap pe uşă. A trebuit să se deschidă toate uşile pentru ca într-un final să pot ajunge la repetiţii", a mai povestit actorul.

Pentru rolul din "Natura moartă cu nepot obez" , Pavel s-a pregătit cu multă vreme înainte:

"Personajul meu în aparenţă este comic, dar de fapt trăieşte o dramă. La numai 34 de ani, din cauza obezităţii, îi sunt interzise lucruri normale pentru oricare dintre noi: dragoste, familie , prieteni. M-am documentat foarte mult înainte pentru a-I cunoaşte si a-i înţelege psihicul, am văzut documentare şi chiar am stat de vorbă cu oameni care au mari probleme cu greutatea", a declarat actorul.

Piesa scrisă de Ion Sabdaru le aduce pe scena de la Odeon şi pe Dorina Lazar şi Rodica Mandache. "Reîntalnirea cu aceste două mari actriţe ale teatrului românesc a fost pentru mine o plăcere extraordinară şi abia aştept ca publicul să se bucure de această poveste", a mai adăugat Pavel Bartoş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici