Pavel Stratan va deveni tată pentru a doua oară

Cântăreţul Pavel Stratan a declara, la emisiunea "Happy Hour", difuzată luni, la Pro TV, că va fi tată pentru a doua oară, micuţa Cleopatra urmând să aibă un nou partener de joacă, informează postul de televiziune.

294 afișări
Imaginea articolului Pavel Stratan va deveni tată pentru a doua oară

Pavel Stratan va deveni tată pentru a doua oară (Imagine: Mediafax Foto)

Chiar dacă Stratan a recunoscut că încă nu s-a gândit la un nume pentru bebeluşul care se află pe drum, Cleo l-a ales deja: ea îşi doreşte ca pe frăţiorul ei să îl cheme Cezar.

Luna decembrie va fi pentru familia Stratan şi prilej de bucurie pe plan profesional. În preajma Crăciunului, pe 20 decembrie, Cleopatra va susţine un concert la Sala Polivalentă şi, în timpul spectacolului, ea va primi oficial un exemplar din Cartea Recordurilor, în care numele său apare nu mai puţin de cinci ori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici