Pearl Jam va relansa albumul de debut (Video)

Trupa rock americană Pearl Jam va lansa câteva piese vechi, care nu au apărut niciodată pe un album, cu ocazia relansării materialului discografic de debut al trupei, "Ten", lansat în 1991.

18 afișări
Imaginea articolului Pearl Jam va relansa albumul de debut (Video)

Pearl Jam va relansa albumul de debut

Fosta casă de discuri a trupei, Epic Records, va edita patru versiuni diferite ale acestui album, ce vor fi lansate pe 24 martie 2009, iar precomenzile vor putea fi făcute pe site-ul PearlJam.com.

Fiecare dintre cele patru versiuni va include o variantă remasterizată a albumului original, dar şi câteva noi remixuri realizate de producătorul Brendan O'Brien, care nu a colaborat cu trupa Pearl Jam la albumul original, însă le-a produs următoarele patru albume. Basistul Jeff Ament şi designerul Andy Fisher se vor ocupa de prezentarea grafică.

Acest album va include şase piese ale trupei Pearl Jam care nu au apărut pe niciun album: primele variante ale pieselor "Breath", "State of Love and Trust" şi "Brother" (cu solist vocal), "Just a Girl", "Evil Little Goat" şi "2.000 Mile Blues" - un jam-session reuşit al celebrului chitarist Stevie Ray Vaughn cu Eddie Vedder, solistul trupei Pearl Jam.

"Sunetul original al albumului «Ten» a fost cel pe care milioane de oameni l-au cumpărat, adoptat şi iubit, aşa că la început am ezitat să îl mixez", a declarat O'Brian, referindu-se la acest album care s-a vândut în peste 9,6 milioane de copii în Statele Unite, potrivit datelor furnizate de Nielsen SoundScan, şi care a transformat Pearl Jam într-una din cele mai apreciate trupe de rock din lume.

Acest album reeditat va purta numele de "Legacy" şi va conţine, în plus, un DVD al concertului trupei Pearl Jam din 1992, "MTV Unplugged", care nu a fost niciodată scos la vânzare, precum şi o versiune originală a piesei "Oceans".

Sunetul acestui album a fost remixat pentru sistemul audio 5.1 surround sound. Fanii au posibilitatea să cumpere şi o versiune dublă pe vinil, care conţine pe o parte albumul original "Ten", iar pe cealaltă parte varianta remixată a lui O'Brian.

Citeşte mai multe...

Pearl Jam - "Jeremy"

Citește mai departe:

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Citește mai departe:

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici