Penelope Cruz: Nu cred în căsătorie

Actriţa spaniolă Penelope Cruz, deşi declară că este fericită de relaţia ei actuală cu actorul Javier Bardem, mărturiseşte că o eventuală căsătorie cu iubitul său nu se regăseşte pe lista ei de priorităţi, informează accesshollywood.com.

168 afișări
Imaginea articolului Penelope Cruz: Nu cred în căsătorie

Penelope Cruz: Nu cred în căsătorie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu ştiu dacă cred în căsătorie. Cred în familie, în dragoste şi în copii", a declarat celebra actriţă spaniolă, într-un interviu acordat publicaţiei Psychologies.

Deşi speră să aibă copii într-o bună zi, Penelope Cruz, în vârstă de 35 de ani, a declarat că nu intenţionează să rămână însărcinată în perioada imediat următoare.

"Vreau să am copii, dar nu chiar acum. Când o voi face, vreau să o fac bine. Vreau ca acesta să fie cel mai bun proiect din viaţa mea", a mărturisit actriţa spaniolă.

Deşi este foarte ocupată cu numeroasele ei proiecte cinematografice, Penelope Cruz mărturiseşte că îşi găseşte întotdeauna timp pentru a-i ocroti pe cei din jur.

"Am tendinţa de a mă comporta ca o mamă faţă de toţi cei din jurul meu. Fratele şi sora mea se plâng întotdeauna că sunt mult prea protectoare. Vorbesc cu ei la telefon în fiecare zi, indiferent de locul în care mă aflu", a mărturisit Penelope Cruz.

Deşi actriţa vorbeşte cu uşurinţă în termeni generali despre viaţa sa, anumite detalii intime ale relaţiilor sale preferă să rămână secrete. "E întotdeauna o capcană să îţi împărtăşeşti secretele. Am făcut acest lucru când am atras atenţia pentru prima oară asupra mea, ca tânără actriţă adolescentă, în Spania. Aş fi extrem de supărată acum, dacă aş vorbi despre un film timp de două ore, iar apoi, articolele din presă ar scrie doar ceva despre viaţa mea personală şi nu despre acel film".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici