Penelope Cruz şi Catherine Zeta-Jones, într-un remake inspirat de un film de Fellini

Javier Bardem, Penelope Cruz, Marion Cotillard, Catherine Zeta-Jones şi Sophia Loren ar putea apărea împreună în musicalul "Nine" inspirat din drama "Opt şi jumătate" lansată în 1963 de Federico Fellini, informează variety.com.

5 afișări
Imaginea articolului Penelope Cruz şi Catherine Zeta-Jones, într-un remake inspirat de un film de Fellini

Penelope Cruz şi Catherine Zeta-Jones, într-un remake inspirat de un film de Fellini

Bardem a primit rolul unui regizor care trece printr-o criză personală şi creativă în timp ce încearcă să găsească un echilibru între toate femeile din viaţa sa, soţia, amanta, muza sa artistică şi mama. Rolul a mai fost fost jucat de Raul Giulia şi de Antonio Banderas.

Penelope Cruz, nominalizată la premiile Oscar pentru rolul din "Volver", va juca rolul Carlei, amanta regizorului, în timp ce Cotillard, care a jucat în seria de succes "Taxi", alături de Samy Naceri, va juca rolul soţiei. Zeta-Jones, care încă nu şi-a dat acordul definitiv, ar trebui să joace rolul muzei lui Contini, iar veterana Sophia Loren va juca rolul mamei acestuia, care apare sub formă de fantomă.

Michael Tolkin ("Joc de culise") este cel care va adapta scenariul, în timp ce Maury Yeston, compozitorul care a lucrat la producţia originală, se va ocupa de muzică şi versuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici