"Penisgate": Penisul rockerului Lenny Kravitz, subiectul unei "furtuni" mediatice pe internet - FOTO, VIDEO

Lenny Kravitz a suferit un "accident vestimentar" în timpul unui concert susţinut în Suedia, luni seară, atunci când pantalonii din piele ai muzicianului s-au rupt pe scenă, dezvăluind penisul rockerului american, care a reacţionat însă cu mult umor pe Twitter după acel incident, informează nme.com.

3695 afișări
Imaginea articolului "Penisgate": Penisul rockerului Lenny Kravitz, subiectul unei "furtuni" mediatice pe internet - FOTO, VIDEO

"Penisgate": Penisul rockerului Lenny Kravitz, subiectul unei "furtuni" mediatice pe internet - FOTO, VIDEO

Lenny Kravitz susţinea un concert în parcul tematic Gröna Lund din Stockholm, luni seară, în momentul în care pantalonii lui din piele neagră s-au rupt în zona pubiană, chiar în timpul primei piese interpretate de artistul american. Întrucât rockerul nu purta lenjerie intimă în acea seară, spectatorii şi fotografii prezenţi în primele rânduri la acel concert au putut să vadă astfel penisul cântăreţului.

Potrivit cotidianului suedez Expressen, Lenny Kravitz a fost nevoit să părăsească scena pentru câteva minute, pentru a-şi schimba ţinuta vestimentară.

"Organizatorii au urcat pe scenă şi au spus că au apărut câteva probleme. La scurt timp după aceea, Lenny a revenit pe scenă şi purta alţi pantaloni. Şi-a cerut scuze în faţa publicului: «Îmi pare rău, dar mi-am rupt pantalonii»", a dezvăluit un spectator de la acel concert.

Incidentul a devenit viral şi, începând de marţi seară, o înregistrare video, care a surprins momentul în care pantalonii rockerului american s-au rupt în timpul acelui concert, a generat o veritabilă "furtună" pe internet.

Numeroşi internauţi au distribuit acea înregistrare video, însoţită de comentarii ironice şi chiar laudative la adresa rockerului.

La rândul său, cântăreţul american nu s-a lăsat descurajat de acel incident şi a reacţionat cu mult umor, pe Twitter, publicând pe contul său personal un mesaj amuzant pe care l-a primit de la bunul său prieten Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, care se declara, în glumă, dezamăgit de faptul că nu văzuse până atunci penisul lui Lenny Kravitz: "Tipule....fără chiloţi şi cu piercing penian... La dracu'! Nu mi-ai arătat niciodată rahatul ăsta până acum".

Mesajul publicat de Lenny Kravitz pe Twitter este însoţit de un hashtag autoironic - #penisgate.

Lenny Kravitz a susţinut acest concert în cadrul turneului mondial "Strut World Tour", care promovează cel mai recent album de studio al său - "Strut", al 10-lea din carieră -, ce a fost lansat pe piaţă în septembrie 2014.

Lenny Kravitz, ale cărui albume s-au vândut în peste 38 de milioane de copii pe plan mondial, este unul dintre cei mai influenţi muzicieni rock ai tuturor timpurilor. Muzica lui este influenţată în mare măsura de curentele soul, rock şi funk din anii '60 - '70. Din 1999 până în 2002, acesta a câştigat patru premii Grammy consecutive, stabilind un record al categoriei "Best Male Rock Vocal Performance". Hituri precum "Are You Gonna Go My Way", "If You Can't Say No", "I Belong to You", "Fly Away" şi "American Woman" i-au adus atât aprecierea publicului, cât şi alte premii, printre care BRIT, MTV, American Music, Billboard.

Muzicianul american s-a remarcat recent şi în cinematografie. Astfel, el a apărut în lungmetraje apreciate de critici şi de public, precum "Precious", filmele din trilogia "Jocurile foamei/ The Hunger Games" şi "The Butler". Totodată, Lenny Kravitz este pasionat şi de design şi a înfiinţat în 2003 compania Kravitz Design Inc., ce oferă servicii de design comercial şi de lux, servicii de dezvoltare conceptuală a produselor şi servicii de branding.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici