Pepe va lansa în curând un nou album

Pepe va lansa un nou album la sfârşitul lunii august împreună cu MediaPro Music, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

166 afișări
Imaginea articolului Pepe va lansa în curând un nou album

Pepe va lansa în curând un nou album (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Albumul va conţine piese originale şi coveruri precum "Olé Hola", melodie cântată de Alma Ritano, sau "Historia de un amor" de Luis Miguel.

Pepe a împlinit miercuri 32 de ani. El şi-a sărbătorit ziua de naştere în cadrul emisiunii "Happy Hour" de la Pro TV, unde Cătălin Măruţă a improvizat o bătaie cu apă chiar în platou pentru a continua tematica petrecerii iniţiate de Pepe, prietenii şi apropiaţii săi.

În primăvara acestui an, Ionuţ Pascu (Pepe) şi Oana Zăvoranu au decis să divorţeze după o relaţie de opt ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici