Permise de conducere pentru copii de 5 ani!

Cotidianul naţional din Emiratele Arabe Unite anunţă că începând cu acest an, inclusiv copii de 5 ani din emirat vor avea voie să ia lecţii de conducere auto în noul sat de vacanţă Traffic City, informează descoperă.ro.

143 afișări
Imaginea articolului Permise de conducere pentru copii de 5 ani!

Permise de conducere pentru copii de 5 ani! (Imagine: descopera.ro)

Echipaje de poliţie locală vor monitoriza satul de vacanţă şi le vor acorda copiilor şi adolescenţilor oportunitatea de a conduce automobile normale pe şoselele din localitate. Copiii cuprinşi în intervalul de vârstă 5-12 ani vor avea voie să conducă maşini pe baterii cu o viteză maximă de 15 km/oră.

Citeşte mai multe despre permisele de conducere pentru copii de 5 ani pe www.descopera.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici