Persoana care a făcut publică înregistrarea cu altercaţia dintre Jay-Z şi Solange a fost concediată

Angajatul unui hotel din New York ce a publicat pe internet înregistrarea video care prezintă altercaţia dintre Jay-Z şi cumnata sa, Solange Knowles, a fost concediat.

313 afișări
Imaginea articolului Persoana care a făcut publică înregistrarea cu altercaţia dintre Jay-Z şi Solange a fost concediată

Jay-Z (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Înregistrarea video, care a fost prima dată publicată pe site-ul specializat în informaţii despre celebrităţi TMZ.com, o arată pe sora cea mică a cântăreţei Beyonce agresându-l pe Jay-Z, în lift, după Gala Muzeului Metropolitan din New York, organizată pe 5 mai.

Un bodyguard a intervenit în altercaţia dintre cei doi. Înregistrarea video publicată nu are sunet.

Reprezentanţii The Standard Hotel au spus că sunt "şocaţi şi dezamăgiţi" de publicarea pe internet a înregistrării video şi au adăugat că au identificat o persoană care a oferit presei acest filmuleţ.

Angajatul a fost concediat pentru "încălcarea politicilor de securitate ale hotelului şi înregistrarea unui material video confidenţial", informează bbc.co.uk.

De asemenea, reprezentanţii hotelului au spus că vor oferi autorităţilor toate informaţiile necesare.

Pe de altă parte, niciunul dintre reprezentanţii vedetelor - Jay-Z, Beyonce şi Solange Knowles - nu a făcut niciun comentariu în privinţa materialului video.

Cântăreaţa Solange Knowles, sora mai mică a lui Beyonce, l-a agresat pe Jay-Z, soţul surorii sale, în lift, după petrecerea ce a urmat galei. Aceasta l-ar fi agresat pe Jay-Z, soţul surorii ei Beyonce, întrucât rapperul intenţiona să meargă singur, fără soţia sa, la o petrecere organizată de Rihanna.

După publicarea pe internet a unei înregistrări video care o prezintă pe artista în vârstă de 27 de ani în timp ce îl loveşte în mod repetat pe cumnatul ei într-un lift, în presa americană au apărut numeroase speculaţii legate de motivele care au determinat-o pe Solange Knowles să adopte un astfel de comportament.

Potrivit presei internaţionale, rapperul Jay-Z ar fi dorit să continue petrecerea din acea seară, dar fără soţia sa, Beyonce.

Potrivit New York Daily News, cearta a început atunci când Jay-Z s-a supărat pe Solange, după ce doi prieteni ai acesteia s-au folosit de numele lui pentru a intra la o petrecere exclusivistă organizată la hotelul The Standard din Manhattan.

"Doi prieteni de-ai ei, care nu erau îmbrăcaţi pentru Met Ball, au venit la The Standard şi au făcut o scenă în holul hotelului", a declarat o sursă. "Nu voiau să plece şi spuneau mereu că îl cunosc pe Jay-Z. Pretindeau că erau oaspeţii lui, nu oaspeţii ei. Directorul hotelul s-a dus şi a vorbit cu Julius (bodyguard-ul lui Beyonce) şi i-a spus că există o problemă", a adăugat aceeaşi sursă.

Jay-Z s-a supărat foarte tare şi i-a spus lui Solange să nu se mai folosească de numele său, însă acea frază a făcut-o pe cumnata lui să se supere şi mai tare şi să plece de la petrecere.

În timp ce plecau din clădire, rapperul a spus că vrea să meargă la o altă petrecere, organizată în aceeaşi seară la clubul Up & Down de Rihanna, a dezvăluit o a doua sursă.

Potrivit presei americane, Jay-Z şi-a informat echipa de securitate că nu va avea nevoie de un bodyguard suplimentar, întrucât Beyonce urma să plece acasă, iar acest lucru a supărat-o pe Solange.

"Ea părea să fie beată şi foarte supărată şi l-a întrebat pe Jay: «De ce nu te duci şi tu acasă?», după care s-a îndreptat spre sora ei şi i-a spus: «De ce trebuie soţul tău să meargă într-un club chiar acum?»", a dezvăluit aceeaşi sursă.

Solange Knowles a fost surprinsă de camerele de supraveghere în timp ce îl ataca pe Jay-Z cu pumnii şi picioarele, în liftul hotelului Standard, din New York, în timp ce Beyonce asista uluită la întreaga scenă, potrivit unor imagini publicate de site-ul tmz.com. Chiar şi la ieşirea din lift, Solange Knowles a continuat să îl atace verbal pe Jay-Z.

Atacul lui Solange Knowles a fost întrerupt doar de intervenţia unui bodyguard, care a intrat în cabina liftului şi a blocat-o pe cântăreaţa în vârstă de 27 de ani, în timp ce încerca să apese pe butonul de oprire a liftului.

Ulterior, cele două surori au fost surprinse urcându-se împreună în maşină, în timp ce Jay-Z a plecat separat, într-o altă maşină.

Cântăreaţa şi actriţa Solange Knowles, născută în 1986, în Houston, Texas, este sora mai mică a cântăreţei Beyonce. A cântat de câteva ori cu formaţia Destiny's Child, înainte de a lansa primul ei album, "Solo Star", la vârsta de 16 ani. Al doilea său album de studio, "Sol-Angel and the Hadley St. Dreams" (2008), a ajuns pe locul 9 în topul Billboard 200 şi a fost foarte bine primit de criticii de specialitate. Cel mai recent EP al său, "True", a fost lansat în 2012, iar Solange Knowles intenţionează să lanseze cel de-al treilea album de studio anul acesta, la propria casă de discuri, Saint Records.

Jay-Z, pe numele adevărat Shawn Carter, s-a lansat ca rapper, devenind unul dintre cei mai importanţi producători în industria muzicii hip-hop.

Din 2008 este căsătorit cu Beyonce, iar împreună au o fiică pe nume Blue Ivy. Împreună formează cel mai bogat cuplu din industria muzicală, cu o avere estimată de peste 750 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici