Personajele din serialele "Family Guy" şi "The Simpsons" vor apărea într-un episod comun

Personajele din serialele animate "Family Guy" şi "Familia Simpson" îşi vor uni forţele şi vor apărea împreună într-un episod special care va avea o durată de o oră şi va fi difuzat în luna septembrie.

364 afișări
Imaginea articolului Personajele din serialele "Family Guy" şi "The Simpsons" vor apărea într-un episod comun

Personajele din serialele "Family Guy" şi "The Simpsons" vor apărea într-un episod comun

În acest episod special produs de postul de televiziune Fox, intitulat "The Simpsons Guy", membrii familiei Griffin îşi părăsesc casa din Quahog pentru a călători în Springfield, unde se împrietenesc mai întâi cu Homer, iar apoi şi cu ceilalţi membri ai familiei Simpson, informează dailymail.co.uk.

Stewie Griffin îşi descoperă pasiunea pentru skateboard în timp ce se joacă cu Bart Simpson, iar răutăcioasa Meg, a cărei voce este asigurată de Mila Kunis, îşi găseşte în mod neaşteptat o prietenă în persoana inteligentei Lisa Simpson.

În acelaşi timp, Lois şi Marge promit să nu se mai ocupe de corvezile gospodăreşti, iar Peter şi Homer, deşi la început s-au înţeles foarte bine, sfârşesc prin a se bate.

Actorii ale căror voci apar în "Familia Simpson", precum Hank Azaria, Dan Castellenata, Yeardley Smith şi Nancy Cartwright, vor apărea şi în acest episod, ca şi creatorul serialului "Family Guy", Seth MacFarlane, care asigură vocile personajelor Peter, Seth Green, Lacey Chabert.

Seth MacFarlane i-a introdus anterior pe Homer, Marge şi alte câteva personaje din "The Simpsons" în serialul său "Family Guy", inclusiv în "The Juice is Loose", un episod din 2009 în care Peter se împrieteneşte cu un alt Simpson - celebrul O.J.

Dan Castellanata, care asigură vocea lui Homer Simpson, a rostit şi el o replică într-un episod din 2012 al show-ului "Family Guy", iar, la rândul său, Seth MacFarlane a apărut în "The Simpsons" în mai 2013.

Între timp, Seth MacFarlane a finalizat filmările de la cel de-al doilea proiect regizoral al său, "A Million Ways to Die in the West", în care apare alături Neil Patrick Harris şi Charlize Theron. Acest film va fi lansat pe 30 mai.

"Family Guy" este un serial animat american despre o familie ce locuieşte într-o suburbie a oraşului Quahog, Rhode Island - o suburbie ficţională a Rhode Island. Vieţile lor se învârt în jurul obiectelor şi ideilor din "popular culture", încorporate în conversaţii şi evenimente. Serialul fost creat de Seth MacFarlane pentru reţeaua de televiziune Fox, în 1999.

Succesul de care s-a bucurat serialul "Family Guy" l-a determinat pe MacFarlane să lanseze alte două continuări animate ale show-ului, intitulate "The Cleveland Show" şi "American Dad".

"Familia Simpson", show creat de Matt Groening, a câştigat 27 de premii Emmy şi este cel mai longeviv serial de desene animate difuzat în prime time în SUA. De la lansarea lui, în 1989, "Familia Simpson" a avut o serie de invitaţi speciali, precum Paul McCartney şi Elizabeth Taylor, care şi-au împrumutat vocea unor personaje din serial. Protagoniştii producţiei sunt Homer Simpson, un tată de familie leneş, dar inventiv, Marge Simpson, soţia lui Homer şi o mamă grijulie, şi copiii Bart, Lisa şi Maggie. Cei cinci locuiesc în oraşul Springfield, care este, de fapt, o reproducere la scară mai mică a întregii societăţi americane. Realizatorii serialului nu s-au ferit, de-a lungul timpului, să abordeze teme delicate, precum discriminarea, rasismul, religia sau politica internaţională.

Serialul "Familia Simpson" a introdus expresia "D'oh!" în Oxford English Dictionary, iar membrii îndrăgitei familii au o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici