Peste 1.000 de români, la preselecţiile din Bucureşti pentru "Românii au talent"

Peste 1.000 de români din toate colţurile ţării şi-au demonstrat, sâmbătă, aptitudinile de tot felul la ultima fază a preselecţiilor pentru "Românii au talent", show care va începe în curând la Pro TV, informează televiziunea.

126 afișări
Imaginea articolului Peste 1.000 de români, la preselecţiile din Bucureşti pentru "Românii au talent"

Peste 1.000 de români, la preselecţiile din Bucureşti pentru "Românii au talent"

Pe lângă bucureşteni, au venit în Capitală şi români din Prahova, Argeş, Dâmboviţa, Ialomiţa, Giurgiu, Constanţa, Braşov, Bacău, Timişoara, Cluj şi Bistriţa-Năsăud, în încercarea de a câştiga marele premiu de 120.000 de euro.

Nici de această dată vârsta sau ocupaţia nu au avut limite. În concurs s-au înscris români cu vârste cuprinse între 4 şi 84 de ani, cu cele mai diverse meserii: profesori, inspectori bancari, farmacişti, vânzători, ingineri, studenţi, pensionari. În timpul preselecţiei au fost prezentate peste 300 de numere, din cele mai diverse domenii: muzică, dans, dresură de animale, acrobaţii, numere de magie, scamatorii cu cărţi de joc şi multe altele.

La preselecţiile din Bucureşti ale show-ului "Românii au talent" s-a prezentat şi Ioan Gyuri Pascu, actorul din emisiunea "Land of Jokes" de la Pro TV, nu ca participant, ci ca susţinător. Acesta a venit împreuna cu fetiţa lui, care, alături de un grup de colegi, s-a înscris în această competiţie pentru a-şi demonstra talentul în muzică.

Smiley şi Pavel Bartoş s-au aflat în mijlocul concurenţilor pentru a-i încuraja şi pentru a afla cu ce aşteptări au venit ei la acest concurs. "A fost o vreme care nu te îndemna deloc să ieşi din casa şi, cu toate astea, au venit atât de mulţi români dornici să ne arate de ce sunt în stare. Nici eu şi nici Pavel nu am văzut nimic din prestaţiile lor, dar abia aşteptăm să-i vedem în show, pentru că suntem convinşi că şi de această dată ne aşteaptă surprize de proporţii", a declarat Smiley.

Cei selecţionaţi în urma acestor preselecţii vor fi protagoniştii show-urilor ce vor avea loc pe 22 şi 23 decembrie la Opera Naţională Bucureşti, unde aceştia vor performa în faţa juriului "Românii au talent" format din Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu, dar şi în faţa unui public de sute de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici