Peste 10,7 milioane de euro, premiul cel mare la Loto 6/49

Fondul de câştiguri la categoria I, la extragerea Loto 6/49, de duminică, este în valoare de peste 10,7 milioane de euro, la această categorie înregistrându-se un report in valoare de peste 44,2 milioane de lei, informează, vineri, Loteria Română.

17 afișări
Imaginea articolului Peste 10,7 milioane de euro, premiul cel mare la Loto 6/49

Peste 10,7 milioane de euro, premiul cel mare la Loto 6/49 (Imagine: Cristina Nichituş/Mediafax Foto)

Dacă s-ar câştiga duminică, acesta ar fi al doilea premiu ca valoare din istoria acestui joc, potrivit sursei citate.

În urma repartizării încasării la jocul Loto 6/49, din săptămâna 18-24 mai, din fondul de câştiguri rezultat se aloca 45 la sută categoriei a II-a şi alte 45 de procente categoriei a III-a.

Tragerile Loto 6/49 şi Noroc vor avea loc începând cu ora 19.20, în studioul Loteriei Române. Omologarea rezultatelor va putea fi urmărită în cadrul Jurnalului de ştiri de la ora 20.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici