Peste 40 de artişti vor concerta la Media Music Awards, pe 3 septembrie, la Sibiu

Peste 40 de artişti vor concerta la Media Music Awards, gală de premii muzicale acordate pe baza difuzărilor radio - TV, care va avea loc pe 3 septembrie, în Piaţa Mare din Sibiu.

700 afișări
Imaginea articolului Peste 40 de artişti vor concerta la Media Music Awards, pe 3 septembrie, la Sibiu

Peste 40 de artişti vor concerta la Media Music Awards, pe 3 septembrie, la Sibiu

Evenimentul se va desfăşura în Piaţa Mare din Sibiu, în faţa a peste 40.000 de oameni, pe o scenă impozantă, cu o deschidere de 60 de metri, comparabilă cu lăţimea unui teren de fotbal, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

"Evenimentul a ajuns deja la a patra ediţie şi se bucură de susţinerea şi respectul industriei muzicale şi a mass-media, fiind singurele premii muzicale din lume bazate exclusiv pe difuzările de la radio şi TV. Promitem ca, de la an la an, să creştem nivelul organizării acestui eveniment şi al producţiei scenice oferite artiştilor şi publicului", a declarat Tibi Marian, project manager Media Music Awards.

Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza numărului de difuzări media din ultimul an. Statisticile sunt realizate de Media Forest, compania care identifică şi monitorizează în timp real apariţiile radio şi TV. Prin urmare, Media Music Awards reflectă succesul real al artiştilor români, îi premiază pe cei mai iubiţi de public şi piesele cele mai apreciate, cu cele mai multe difuzări media şi vizualizări pe internet.

La cele trei ediţii Media Music Awards de până acum au luat parte artişti importanţi, precum Loredana, Holograf, Smiley, Alex Velea, Antonia, Corina, Andra, Vama, Connect-R, Voltaj, Vunk, Puya, Grasu XXL, Zdob şi Zdub, Delia, Fly Project, Cargo.

Media Music Awards este organizat de Asociaţia Culturală Media Music Awards şi este cofinanţat de Consiliul Local Sibiu, prin Primăria Municipiului Sibiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici