Pet Shop Boys va concerta la Bucureşti

Formaţia britanică Pet Shop Boys va susţine un concert la Bucureşti pe 19 octombrie, show-ul fiind inclus în ultima parte a turneului de promovare a celui mai recent album al lor, intitulat "Fundamental", se arată pe site-ul formaţiei.

4 afișări
Imaginea articolului Pet Shop Boys va concerta la Bucureşti

Pet Shop Boys va concerta la Bucureşti

Potrivit site-ului oficial, cei doi membri ai trupei au anunţat că vor mai concerta la Ascics Festival (Barcelona), precum şi în Zaragoza (Spania) şi Dublin (Irlanda). Locaţiile şi preţul biletelor pentru concerte urmează a fi anunţate.

Pet Shop Boys este o trupă britanică de synthpop, formată din Neil Tennant, vocalist principal, clape şi, ocazional, chitară, şi Chris Lowe la clape, ocazional, voce.

Longevitatea carierei celor doi Pet Shop Boys este în general atribuită abilităţii lor de a crea piese pop/dance foarte melodice. Ei reprezintă unul dintre cele mai de succes duete de pe scena pop, în special în Europa. Din 1986, aceştia au lansat 39 de single-uri care au ajuns în topul britanic, inluzând şi hiturile "West End Girls", "It's a Sin", "Always on My Mind" şi "Heart". Pet Shop Boys s-a bucurat de un mare succes şi în SUA, la jumătatea anilor '80.

Ultimul album de studio al trupei, "Fundamental", a fost lansat sub labelul Parlophone, pe 22 mai 2006. Albumul a urcat pe locul 5 în UK Albums Chart, precum şi în restul Europei. În decembrie 2006, duo-ul a fost nominalizat la două premii Grammy Awards pentru cea mai bună înregistrare dance ("I'm with Stupid") şi pentru cel mai bun album electronic/dance ("Fundamental").

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici