Pete Doherty a compus un cântec de dragoste pentru Kate Moss

Pete Doherty, solistul trupei Babyshambles, a compus un cântec de dragoste care se pare că este dedicat fostei sale iubite, top modelul britanic Kate Moss.

18 afișări
Imaginea articolului Pete Doherty a compus un cântec de dragoste pentru Kate Moss

Kate Moss (Imagine: Mediafax/AFP)

Piesa, intitulată "Bohemian Love", a fost postată pe contul de YouTube al lui Doherty şi are un videoclip ce prezintă imagini cu fotomodelul şi solistul Babyshambles din perioada în care aceştia erau împreună, informează Ireland On-Line.

Artistul în vârstă de 29 de ani poate fi auzit cântând: "I miss your face, I miss the places. What happened to her? What happened to me? Every time I lie on the pillow I cry. (Mi-e dor de chipul tău, mi-e dor de locurile noastre. Ce s-a întâmplat cu ea? Ce s-a întâmplat cu mine? Plâng de fiecare dată când pun capul pe o pernă.)"

Doherty şi Moss (33 de ani) s-au cunoscut în 2005, la petrecerea pentru ziua de naştere a top modelului, iar relaţia lor a fost una foarte tumultuoasă, marcată de împăcări şi despărţiri violente.

Pete a fost părăsit de Kate la începutul verii trecute, după ce ea a aflat că tulburatul solist al trupei Babyshambles o înşală.

Tot anul trecut, Doherty a încercat să se sinucidă, înghiţind o cutie întreagă de pastile, după ce a aflat că Moss se întâlneşte cu vocalistul formaţiei Kills, Jamie Hince.

Între timp, în luna martie a acestui an, Kate Moss a anunţat, pe când se afla într-o vacanţă romantică în Olanda, că se va căsători cu Jamie Hince, în vârstă de 39 de ani. Potrivit presei britanice, petrecerea de nuntă va avea loc pe 6 septembrie, iar ceremonia se va desfăşura la Cotswolds şi va fi un eveniment "intim".

Moss, care a avut relaţii cu vedete precum fotograful Mario Sorrenti şi actorul Johnny Depp, are o fiică, Lila Grace, în vârstă de 6 ani, cu Jefferson Hack, editorul publicaţiei Dazed & Confused.

Bohemianlove

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici