Petrecere Playboy: The Sexiest Playmates 2013!

Vineri, 18 octombrie, după miezul nopţii, în club BOA, din Bucureşti, cele mai imbietoare domnişoare din revista cu iepuraşi le promit fanilor să dezlăntuie raiul pe pământ!

434 afișări
Imaginea articolului Petrecere Playboy: The Sexiest Playmates 2013!

Petrecere Playboy: The Sexiest Playmates 2013!

Apariţii fermecătoare precum Roxana Ungureanu, Roxana Dobre, Andreea Popa, Irina Georgescu, Diana Nicoraş, Florentina Raiciu, Ruxandra Dragomir sau Bianca Iordache îşi vor îmbia admiratorii de pe un imens pat roşu, aflat pe scenă, rotund şi catifelat, asemenea formelor năucitoare cu care vedetele Playboy deja te-au obişnuit.

Fetele îşi vor “odihni” trupurile senzuale în atenţia tuturor, iar tabloul voluptoaselor zeiţe va fi întregit de nu mai puţin de 18 iepuraşi, care promit să fie…deloc angelici! Fetele vor avea grijă ca atmosfera de petrecere să rămână încinsă!

Muzică bună, cocktailuri speciale şi o atmosferă care cu siguranţă îţi vor aminti de vara trecută, te aşteaptă vineri noapte, în club BOA, din Bucureşti.

Mai multe detalii pe www.playboy.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici