Phil Collen, chitaristul trupei Def Leppard, s-a căsătorit

Phil Collen, chitaristul trupei Def Leppard, s-a căsătorit cu iubita lui, Helen L. Simmons, vineri, în cadrul unei ceremonii care a fost organizată pe plaja din faţa hotelului Ritz-Carlton din Palm Beach (Florida), informează people.com.

17 afișări
Imaginea articolului Phil Collen, chitaristul trupei Def Leppard, s-a căsătorit

Phil Collen, chitaristul trupei Def Leppard, s-a căsătorit (Imagine: Georgiana Iacob/Mediafax Foto)

Căsătoria rockerului britanic cu iubita sa creatoare de modă a avut loc pe plajă, la asfinţitul soarelui.

Printre invitaţii la ceremonie s-au numărat colegii de trupă ai chitaristului, Rick Savage şi Vivian Campbell, precum şi antrenorul de arte marţiale Jean Carillo, care a fost cavaler de onoare.

Phil Collen şi Helen L. Simmon s-au cunoscut în 2008, în timpul turneului mondial "Sparkle Lounge" susţinut de trupa Def Leppard.

Def Leppard este o trupă rock britanică, formată la Sheffield, în 1977. În mare parte datorită albumelor "Pyromania" şi "Hysteria", Def Leppard a devenit una dintre cele mai bine vândute formaţii rock din anii '80. Albumul "Adrenalize", lansat în 1992, s-a vândut în peste şapte milioane de copii pe plan mondial, numărând mai multe piese care au devenit hituri internaţionale: "Tonight," "Have You Ever Needed Someone So Bad", "Make Love Like a Man", "Let's Get Rocked" şi "Stand Up (Kick Love Into Motion)".

Muzica trupei este un amestec de hard rock şi elemente heavy metal, fiind deseori asociată cu mişcarea glam metal a anilor '80, în mare parte datorită succesului său comercial. Cu toate acestea, cei de la Def Leppard şi-au exprimat dezacordul faţă de eticheta de "pop metal".

În prezent, trupa este formată din Joe Elliott - voce, clape, chitară, Phil Collen - chitară, backing vocals, Vivian Campbell - chitară, backing vocals, Rick Savage - bas, clape, backing vocals şi Rick Allen - tobe, percuţie, backing vocals.

Trupa Def Leppard a susţinut un concert şi la Bucureşti, în 8 iulie 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici