Phoenix va susţine un concert la Oradea (Video)

Trupa Phonex va susţine, vinerea viitoare, un concert la Oradea pentru a promova noul album, "Back to the Future", iar cu acest prilej bateristul Ovidiu Lipan Ţăndărică şi percuţionistul Ionuţ Contraş îşi vor serba ziua de naştere, alături de spectatori .

99 afișări
Imaginea articolului Phoenix va susţine un concert la Oradea (Video)

Phoenix va susţine un concert la Oradea (Imagine: Mediafax Foto)

Invitatul special al serii va fi Moni Bordeianu, membru fondator şi primul vocalist al celebrei trupe, care în anii '70 a emigrat în SUA, iar apoi s-a stabilit în Germania.

"Vom cânta atât piese mai vechi şi mai noi, din repertoriul nostru, cât Beatles şi Rolling Stones. Albumul acesta cuprinde piese mai vechi, rock, compuse de Nicu Covaci şi Moni Bordeianu, dar care nu au fost puse niciodată pe un suport, pe o casetă sau un CD. La Oradea, va fi o adevărată petrecere. Cum pe 31 ianuarie eu împlinesc 35 de ani, iar colegul Ţăndărică un pic mai mult, la ora 12.00 vom închina cu toţii un pahar de şampanie", a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX percuţionistul Ionuţ Contraş.

După mai bine de patruzeci de ani cât a stat în străinătate, Moni Bordeianu a ales să se întoarcă din nou la formaţia care l-a consacrat, alături de Nicu Covaci, pentru a susţine concertele de promovare la Cluj şi la Oradea.

"Sunt parte din Phoenix, mă simt foarte bine în mijlocul trupei", şi-a motivat Bordeianu participarea la mini turneu.

Primul concert al trupei Phoenix va avea loc în data de 29 ianuarie, la Cluj-Napoca, iar cel de-al doilea în data de 30 ianuarie, într-o discotecă din Oradea, de la ora 21.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici