Pianista japoneză Hiromi aduce fulgere şi tornade de sunete, pe 30 iunie, pe scena Sălii Radio

Pianista japoneză Hiromi Uehara, care va concerta pe 30 iunie, de la ora 20.00, la Bucureşti, alături de basistul Anthony Jackson şi bateristul Simon Phillips, va aduce pe scena Sălii Radio şi fulgere şi tornade de sunete, potrivit unui comunicat.

262 afișări
Imaginea articolului Pianista japoneză Hiromi aduce fulgere şi tornade de sunete, pe 30 iunie, pe scena Sălii Radio

Pianista japoneză Hiromi aduce fulgere şi tornade de sunete, pe 30 iunie, pe scena Sălii Radio

Pianista japoneză Hiromi Uehara ajunge la Bucureşti pe 30 iunie, după patru concerte pe scena Blue Note, cunoscutul club de jazz din New York în care artiştii de jazz consacraţi sunt invitaţi să cânte de peste 30 de ani.

"The Trio Project" înseamnă Hiromi şi un pian, basistul Anthony Jackson şi bateristul Simon Phillips, dar înseamnă şi fulgere, tornade de sunete pe scena Sălii Radio, la sfârşit de iunie.

După ce, între 4 şi 7 iunie, cei trei artişti au făcut ca Blue Note Jazz Club din New York să trepideze din temelii, pe 30 iunie, la Bucureşti, publicul trebuie să se aştepte la un show vibrant şi imprevizibil, pentru că Hiromi reprezintă avangarda jazz-ului contemporan.

Potrivit comunicatului, fiecare moment de improvizaţie va fi ca o minge de foc pe care o vor pasa muzicienii de la unul la celălalt. Simon Phillips o va provoca la baterie pe terenul său preferat: rock. Cunoscutul muzician a cântat alături de Toto, Judas Priest, Peter Gabriel, Whitesnake şi Mick Jagger. Basistul american Anthony Jackson este inventatorul basului cu şase corzi, rebotezat chitară contrabas. Apare pe numeroase discuri alături de artişti precum Simon & Garfunkel, Michel Petrucciani, Dizzy Gillespie şi Chick Corea.

Concertul Hiromi - The Trio Project feat. Anthony Jackson & Simon Phillips va prezenta ultimul material discografic al grupului, "Alive", şi face parte din seria de evenimente Jazz Night Out.

Biletele pot fi achiziţionate prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librăriile Cărtureşti şi Humanitas) şi online, de pe www.eventim.ro. Detalii despre eveniment pot fi găsite pe www.twinarts.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici