Pictură de peste 700.000 de lire, distrusă din „plictiseală” de către un agent de pază

  • Agentul de pază a „desenat” ochi pe o pictură extrem de valoroasă şi... scumpă.
  • Şi a făcut asta în prima sa zi de muncă.
6139 afișări
Imaginea articolului Pictură de peste 700.000 de lire, distrusă din „plictiseală” de către un agent de pază

FOTO The Art Newspaper Russia

Pictura este creaţia unei artiste pe nume Anna Leporskaya şi este denumită „Trei figuri”, conform The Independent. Aceasta a fost expusă în cadrul unui eveniment de artă abstractă în oraşul Yekaterinburg, din Rusia, unde a avut „ghinionul” de a fi mâzgălită de agentul de pază.
 
Din fericire, specialiştii în artă cred că pictura poate fi salvată, ochii pe chipul celor trei figuri fiind desenaţi cu pixul.
 
Însă, din nefericire, agentul de pază, angajat la o firmă privată de siguranţă, a fost concediat imediat ce doi vizitatori ai expoziţiei au observat că este ceva în neregulă cu tabloul. 
 
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici