Piesele lui Michael Jackson vor fi folosite într-un nou joc video, care va fi lansat de Crăciun

Fanii cântăreţului Michael Jackson vor putea să cânte şi să danseze pe piesele idolului lor, cu ajutorul unui nou joc video care va fi lansat pe piaţă în perioada Crăciunului, informează contactmusic.com.

69 afișări
Imaginea articolului Piesele lui Michael Jackson vor fi folosite într-un nou joc video, care va fi lansat de Crăciun

Piesele lui Michael Jackson vor fi folosite într-un nou joc video, care va fi lansat de Crăciun (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Acest joc video, al cărui titlu nu a fost deocamdată dezvăluit, îi va provoca pe utilizatori să imite mişcările de dans ale "regelui muzicii pop" pe multe dintre hiturile acestuia, inclusiv celebrul "Billie Jean", lansat în 1983.

Utilizatorii vor putea să folosească noul joc şi ca un sistem de karaoke. Potrivit site-ului TMZ.com, produsul va fi lansat pe piaţă în perioada Crăciunului.

Michael Jackson a încetat din viaţă pe 25 iunie 2009, în Los Angeles, la vârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de medicamente.

El a fost unul dintre artiştii cu cele mai mari vânzări de albume din toate timpurile. Michael Jackson şi-a început cariera muzicală împreună cu fraţii săi, în trupa Jackson 5, promovată de celebra casă de discuri Motown, după care s-a lansat într-o strălucită carieră solo. Albumul său "Thriller" a câştigat opt premii Grammy. Şapte dintre aceste premii au fost obţinute pentru melodia care dă titlul albumului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici