Piesele trupei Metallica vor fi folosite în jocul video "Guitar Hero"

O versiune specială a jocului video "Guitar Hero", care va fi lansată în 2009, va conţine 28 de piese ale trupei Metallica, alături de alte piese ale trupelor Foo Fighters, Alice In Chains şi Queen, informează nme.com.

38 afișări
Imaginea articolului Piesele trupei Metallica vor fi folosite în jocul video "Guitar Hero"

Piesele trupei Metallica vor fi folosite în jocul video "Guitar Hero"

Trupa Metallica a confirmat această lansare pe site-ul ei oficial şi a adăugat că versiunea jocului "Guitar Hero", care îi este dedicată, va conţine şi două opţiuni speciale pentru chitară bass şi tobe, adăugate în setările originale pentru a spori dificultatea jocului.

"Este cel mai prost păstrat secret din istoria rock'n'rolului, dar acum putem să confirmăm, în sfârşit, că o variantă a jocului «Guitar Hero» dedicată trupei Metallica va fi lansată în prima jumătate a anului 2009", au declarat membrii trupei Metallica.

"Guitar Hero" va permite utilizatorilor să cânte la un singur instrument sau într-o formaţie, în funcţie de opţiunile alese de fiecare utilizator din meniul de setări al jocului.

În afara celor 28 de piese Metallica, acest joc cuprinde pise ale altor trupe celebre, precum Alice In Chains, Foo Fighters, Slayer, Machine Head şi Queen.

Utilizatorii experimentaţi vor putea juca nivelul destinat avansaţilor, în care vor putea beneficia de două opţiuni destinate interpretării simultane a muzicii la chitară bass şi la tobe.

Lista cu piesele incluse în acest joc urmează să fie făcută publică în următoarele luni, iar o primă vizionare a jocului va putea fi efectuată în curând pe site-ul oficial al trupei Metallica.

La sfârşitul lunii octombrie, membrii supravieţuitori ai trupei Beatles au încheiat o înţelegere cu reţeaua MTV, aparţinând Viacom, pentru ca piesele trupei Beatles să fie utilizate în cadrul seriei de jocuri video "Rock Band", pentru a-i conferi acesteia un avantaj faţă de principalul concurent de pe piaţă, jocul "Guitar Video".

Francizele ambelor jocuri permit utilizatorilor să cânte la chitară acompaniaţi de muzică, pe ecranele televizoarelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici