Pink divorţează

Pink şi campionul de motocros Carey Hart au anunţat că vor divorţa, după un mariaj care a durat doi ani, potrivit purtătorului de cuvânt al cântăreţei americane.

2 afișări
Imaginea articolului Pink divorţează

Sursa: www.tvguide.com

"Pink şi Carey Hart s-au separat", a declarat Michele Schweitzer, citată de revista People, afirmând că cei doi nutresc încă "mult respect şi dragoste unul pentru celălalt".

Pink şi Carey Hart s-au căsătorit în Costa Rica, în ianuarie 2006.

Pe numele său adevărat Alecia Moore, Pink, în vârstă de 28 de ani, cunoscută a fi o militantă pentru drepturile animalelor, a vândut aproximativ 25 de milioane de copii ale celor patru albume ale sale.

Pink a participat la realizarea coloanelor sonore ale filmelor "Moulin Rouge" şi "Îngerii lui Charlie 2".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici