Pink vorbeşte despre îmbătrânire: Individualitatea mea e mai importantă decât chipul pe care îl am

P!nk vorbeşte despre îmbătrânire: Individualitatea mea e mai importantă decât chipul pe care îl amarată Smart on Trend, păstrând un loc special în playlist pentru piesele artistei.

79 afișări
Imaginea articolului Pink vorbeşte despre îmbătrânire: Individualitatea mea e mai importantă decât chipul pe care îl am

sursa FOTO: Twitter

P!nk şi-a obişnuit fanii cu declaraţii sincere. Luni dimineaţă, cântăreaţa a scris pe Twitter despre problemele pe care le ai odată cu trecerea anilor în showbiz.

”Scrisoare pentru mine; Dragă Eu, îmbătrâneşti. Văd ridurile. Mai ales atunci când zâmbeşti. Nasul ţi se face tot mai mare.... Arăţi (şi te simţi) tot mai ciudat pe măsură ce te obişnuieşti mai mult cu acest fapt”, şi-a început P!nk mesajul. ”Dar nasul seamănă cu al copiilor tăi, chipul îţi face riduri când râzi. A, da, şi ai fumat, bolovanco”.

Vedeta a recunoscut faptul că din când în când îi trece prin cap şi că ar fio idee bună să îşi ”lucreze faţa”. Dar pe urmă se uită la o emisiune în care ”poţi să vezi cum se simte o persoană” după şi îţi dai seama că au faţa împietrită. Aşa ceva, spune ea, nu poate susţine.

P!nk, pe numele real Alecia Beth Moore, s-a născut în 1979. Este cântăreaţă americană şi activistă. A debutat ca membră a trupei Choice şi şi-a lansat cariera solo în 195. Primul său album a fost ”Can't Take Me Home", în 2000. A vândut peste 90 de milioane de discuri până acum şi a primit trei premii Grammy, două distincţii Brit, un Emmy Daytime şi şapte trofee MTV Video Music.

Piesele artistei se aud la Smart On Trend. Playlistul Smart on Trend poate fi ascultat aici: https://www.smartradio.ro/radio/on-trend/

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici