PJ Harvey va lansa un nou album (Video)

Cântăreaţa britanică PJ Harvey a anunţat că la începutul anului 2009 va lansa un nou material discografic, intitulat "A Woman A Man Walked By", informează New Musical Express.

14 afișări
Imaginea articolului PJ Harvey va lansa un nou album (Video)

PJ Harvey va lansa un nou album

Albumul va fi lansat pe 30 martie 2009 şi reprezintă cea mai recentă colaborare a artistei britanice cu John Parish, după albumul lor din 1996, intitulat "Dance Hall At Louse Point".

Noul material discografic a fost înregistrat în Bristol şi Dorset şi va fi editat de casa de discuri Flood.

John Parish este un muzician şi producător britanic, cunoscut pentru colaborările cu artiştii care promovează un stil de muzică original, precum Eels, Tracy Chapman şi Giant Sand.

Polly Jean Harvey s-a născut pe 9 octombrie 1969 şi este o cântăreaţă şi compozitoare britanică.

De-a lungul carierei, artista a primit Mercury Music Prize în 2001, şapte nominalizări la BRIT Awards, cinci nominalizări la premiile Grammy şi alte două nominalizări ulterioare la Mercury Music Prize.

Revista Rolling Stone a desemnat-o în 1992 Cea mai bună cântăreaţă debutantă şi Cea mai bună cantautoare, iar în 1995 i-a acordat premiul de Artistul anului, incluzând, totodată, două din albumele sale în clasamentul celor mai bune 500 de albume din toate timpurile.

Revista Q a desemnat-o, în 2002, Cea mai bună cântăreaţă rock.

PJ Harvey - "Down By the Water"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici