Placebo îşi lansează noul single, "Ashtray Heart", pe 7 septembrie

Trupa Placebo îşi lansează cel mai nou single, "Ashtray Heart", de pe albumul "Battle for the Sun", pe 7 septembrie.

13 afișări
Imaginea articolului Placebo îşi lansează noul single, "Ashtray Heart", pe 7 septembrie

Placebo îşi lansează noul single, "Ashtray Heart", pe 7 septembrie (Imagine: Mediafax Foto)

"Battle For The Sun" este cel de-al şaselea album semnat Placebo, material cu care trupa a ajuns pe locul I în topul Billboard din Belgia, Franţa, Germania, Austria, Elveţia, Grecia, Turcia, Mexic, Taiwan şi în Top 5 în alte 20 de ţări din întreaga lume.

"Ashtray Heart" a devenit imediat melodia favorită a publicului la concertele Placebo din această vară, dar şi preferata cititorilor revistei NME, care sunt de părere că este "cea mai bună piesă de pe album şi cea mai apropiată de sound-ul «clasic» Placebo".

Brian, Stefan şi Steve au fost extrem de activi pe scena muzicală de anul acesta, cu apariţii în 25 de festivaluri europene, cei trei urmând să concerteze şi în Japonia (Summersonic) şi Asia de Sud-Est (Coreea, Hong Kong şi Taiwan), în Statele Unite ale Americii şi din nou în Europa, în lunile octombrie şi noiembrie, culminând cu un turneu naţional în Marea Britanie, în luna decembrie.

Placebo a concertat şi la Bucureşti anul acesta, pe 21 iunie.

Bazele trupei Placebo au fost puse în 1994, în Londra.

Până în prezent, formaţia a lansat şase albume de studio, şase EP-uri şi 27 de single-uri, vânzând peste zece milioane de copii în toată lumea.

De-a lungul timpului, trupa a susţinut peste 900 de concerte, în 59 de ţări, fiind cap de afiş la peste 50 de festivaluri din toată lumea.

Totodată, Placebo a avut colaborări cu legendarii David Bowie, Robert Smith (The Cure) şi Michael Stipe (REM).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici